55 users online (1 members and 54 guests)  

Thread: choppy images


  Results 1 to 6 of 6

Related

  1. Images?    Forum: HTML Forum
    Replies: 1
  2. images images...    Forum: HTML Forum
    Replies: 1
  3. Help with images    Forum: HTML Forum
    Replies: 6
  4. Images    Forum: HTML Forum
    Replies: 1
  1. #1
    DarkMadrigal's Avatar
    New User

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7

    choppy images

    Has anyone had a problem that when you insert an large image into a blank page, the picture is kind of compacted and 'choppy'? If anyone knows how to fix this, I'd love to know.

  2. #2
    QuietDean's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Bournemouth, UK
    Posts
    2,662
    Few questions:

    Is the image, by default, larger than the width of your monitor/screen?

    Are you using Internet Explorer 6?

    Do you get an 'Image Toolbar' when you hover your mouse over the image?
    If one of our members helps you, please click the icon to add to their reputation!
    No support via email or private message - use the forums!
    Before you ask, have you Searched?

  3. #3
    benzden's Avatar
    Senior Member

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    San Antonio, Texas
    Posts
    652
    And, are you trying to fit the image into a pre-defined space that has dimensions not proportional to the image size?

  4. #4
    DarkMadrigal's Avatar
    New User

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7
    I'm using Internet explorer 5.0.

    The image(s) are not bigger than my monitor lengthwise but they are heightwise.

    No image toolbar.

    I'm not trying to fit the image in a predefined space... unless there is one by default.

  5. #5
    QuietDean's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Bournemouth, UK
    Posts
    2,662
    got an example online we can look at?
    If one of our members helps you, please click the icon to add to their reputation!
    No support via email or private message - use the forums!
    Before you ask, have you Searched?

  6. #6
    Android's Avatar

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    I AM CANADIAN
    Posts
    440

    Talking Also...

    There's no pre-defined default image size, the default is the size you make the image in the image editor (pixels, inches, etc.).

    Have you tried just opening the image in a browser? (just right click the image.gif/Open With.../browser of choice.
    Is the image a bitmap, gif, or jpg?
    What image editor are you using?
    Have you seen the image in a browser before? Or is it a digitalphoto/scanned image?]
    Curious
    Last edited by Android; 04-14-2003 at 10:35 PM.



Tags for this Thread