37 users online (0 members and 37 guests)  


  Results 1 to 6 of 6

Related

  1. Not working in IE    Forum: HTML Forum
    Replies: 2
  2. PHP form- not working    Forum: PHP Forum
    Replies: 12
  3. Replies: 3
  4. It's 3:00 AM here and I'm working the .....    Forum: General Discussion
    Replies: 47
  5. Background not working    Forum: HTML Forum
    Replies: 2
  1. #1
    Coop's Avatar
    New User

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    22

    Why isn't this working?

    I have this code saved just to test it.. It should display a radio button for each line and it doesn't show one for either..

    Code:
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    
    <pre>	Welcome to our custom computer ordering page.  This page is for Pentium IV everything here is compatable with each other.  Happy shopping and have a great day.
    
    <center><b>Motherboards</b></center><br>
    <center>
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    </center>
    <form>
    
    <type="radio" name="mboard" value="189.99">DFI LAN Party Pro 875 Socket 478 Motherboard<br>
    <type="radio" name="mboard" value="59.99">FIC - VI13L - Socket 478 ATX Motherboard with Audio, USB 2.0, AGP 4X, and 10/100Mbps LAN Support<br>
    
    </body>
    </html>

  2. #2
    HTML's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    3,445

    Follow HTML On Twitter Add HTML on Facebook Add HTML on Google+ Add HTML on Linkedin Visit HTML's Youtube Channel
    Try replacing both instances of

    HTML Code:
    <type=...>
    with

    HTML Code:
    <input type=...>
    Dave

  3. #3
    Coop's Avatar
    New User

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    22

    Nope

    Nope that didn't work and I ended the form body and html tags so the code now is:

    HTML Code:
      <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    
    <pre>	Welcome to our custom computer ordering page.  This page is for Pentium IV everything here is compatable with each other.  Happy shopping and have a great day.
    
    <center><b>Motherboards</b></center><br>
    <center>
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    </center>
    <form>
    
    <input type="radio" name="mboard" value="189.99">DFI LAN Party Pro 875 Socket 478 Motherboard<br>
    <input type="radio" name="mboard" value="59.99">FIC - VI13L - Socket 478 ATX Motherboard with Audio, USB 2.0, AGP 4X, and 10/100Mbps LAN Support<br>
    
    
    </form>
    
    </body>
    
    </html>
    Anyone have any idea why it isn't working?

  4. #4
    QuietDean's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Bournemouth, UK
    Posts
    2,662
    Your new code works fine for me, both lines are showing. Make sure your llooking at the correct page and your browser has not cached it.
    If one of our members helps you, please click the icon to add to their reputation!
    No support via email or private message - use the forums!
    Before you ask, have you Searched?

  5. #5
    Coop's Avatar
    New User

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    22

    Yay

    I saved it as a Unicode Text Doc. (I'm using Wordpad) and it now works, stupid error on my part, thanks guys.

  6. #6
    HTML's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    3,445

    Follow HTML On Twitter Add HTML on Facebook Add HTML on Google+ Add HTML on Linkedin Visit HTML's Youtube Channel
    oops I did not even notice the missing </form>



Tags for this Thread