36 users online (0 members and 36 guests)  


  Results 1 to 5 of 5

Related

  1. Database Errors at AHFB    Forum: AHFB Feedback
    Replies: 5
  2. Directory errors    Forum: Website Promotion Forum
    Replies: 1
  3. Replies: 1
  4. Inherited formmail.pl and Front Page errors    Forum: CGI Perl Forum
    Replies: 5
  5. Replies: 14
  1. #1
    BuMbLeBeE's Avatar
    New User

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Providence, RI, USA
    Posts
    2

    Question Page containing Errors Message?

    Most of my pages that I create for my site has this message showing that they are errors on it. The message shows the details as: Line: 151 Char: 1 Error: Access Denied Code: 0. What does this mean and how can I fix the problem? Please respond asap if you know how to fix these problems. Thanks!

  2. #2
    HTML's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    3,445

    Follow HTML On Twitter Add HTML on Facebook Add HTML on Google+ Add HTML on Linkedin Visit HTML's Youtube Channel

    Talking

    Most of the time this is associated with a javascript. You see these errors a lot of times when surfing and you close a pop-up window before it loads all the way.

    Where are you hosting the page?
    Have you or does the server insert pop-ups?

    I am not saying that it is due to a pop-up, but I have seen it so much lately.
    If this is not the problem, leave the url to the exact page and I will have a look at it. Also let me know what browser you are using.

    Dave
    Last edited by HTML; 03-07-2007 at 11:20 PM.

  3. #3
    BuMbLeBeE's Avatar
    New User

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Providence, RI, USA
    Posts
    2

    Smile

    The homepage is at http://fade.to/osbnbn/ There is a pop-up when you first enter at index.html. The host is geocities. But before that pop-up (which is associated with the fade.to) ever came up, there would still be errors with the page. What should I do? I've noticed that there are problems when I get it checked with this HTML checker but after I fix them, it still shows up. I hardly use any kindof javascript either becuase I thought that they were the problem at first.

    Thanks for replying! hope you can solve this problem!

    Originally posted by Dave:
    Most of the time this is associated with a javascript. You see these errors a lot of times when surfing and you close a pop-up window before it loads all the way.

    Where are you hosting the page?
    Have you or does the server insert pop-ups?

    I am not saying that it is due to a pop-up, but I have seen it so much lately.
    If this is not the problem, leave the url to the exact page and I will have a look at it. Also let me know what browser you are using.

    Dave
    Last edited by HTML; 03-07-2007 at 11:21 PM.

  4. #4
    HTML's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    3,445

    Follow HTML On Twitter Add HTML on Facebook Add HTML on Google+ Add HTML on Linkedin Visit HTML's Youtube Channel

    Talking

    I would get away from geocities, it is probably the code that they put in for the little ad box. Try <A HREF="http://"http://www.spaceports.com"" TARGET=_blank>Spaceports</A> They also have a banner but you have a choice if it pops up or is embedded in the page. If you choose to embed it in the page, you can place it anywhere you like, and you get a dime for every click on it.

    If you are running it thru a validator....nah it would get complicated....sign up with spaceports.
    Last edited by HTML; 03-07-2007 at 11:21 PM.

  5. #5
    Allyn's Avatar
    Senior Member

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Calgary, Canada
    Posts
    93

    Wink

    Since Dave messed up on the URL (somehow, alteast for me) it is http://www.spaceports.com
    Last edited by HTML; 03-07-2007 at 11:21 PM.



Tags for this Thread